RadarPersoneel Zuid-Nederland

RadarPersoneel Zuid-Nederland

Deel dit item:

RadarPersoneel groeit! En omdat we onze opdrachtgevers in het hele land adequaat willen bedienen én kwaliteit willen leveren, zijn we in Zuid-Nederland een samenwerking aangegaan met Chantalle Ermans. Wij zijn blij met deze ontwikkeling en stellen haar hier graag aan u voor.

Veel ervaring

Chantalle is geen onbekende van RadarPersoneel. Onlangs heeft zij bij opdrachtgever Veilig Thuis een team Radar-medewerkers begeleid als coach. Dat beviel zo goed dat we verder met elkaar in gesprek zijn gegaan. Chantalle heeft jarenlang ervaring opgedaan bij de Raad voor de Kinderbescherming, onder meer als manager. Daarnaast heeft ze ook bij andere opdracht- en werkgevers allerlei activiteiten uitgevoerd. Ze brengt inhoudelijk veel kennis mee. Als geen ander weet zij welke competenties nodig zijn voor het vak van (jeugd)zorgprofessional en hoe je (startende) medewerkers in hun kracht zet. Ook beleidsmatig kan Chantalle meedenken en adviseren.

Op zoek naar zuidelijk talent

Chantalle zal zich focussen op het vinden, boeien en ontwikkelen van talent in het zuiden van het land. Het is een groot voordeel dat Chantalle uit deze regio komt en daar zelf ook woont. Chantalle zal zich specifiek inzetten voor onze (potentiële) opdrachtgevers en kandidaten in Limburg, Brabant en Zeeland.

Op zoek als (jeugd)zorgprofessional?

Ben jij een (jeugd)zorgprofessional, woonachtig in de zuidelijke provincies en op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk onze vacature jeugdzorgprofessional Zuid-Nederland. Of wil je graag met ons in contact komen om te horen wat we voor jouw carrière kunnen betekenen? Dan kun je Chantalle bereiken op c.ermans@radarpersoneel.nl of via sollicitatie@radarpersoneel.nl.

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Chantalle.

Eerdere berichten

Gedeelde maatschappelijke missie bindt ons

Lees verder

Het geeft ons veel meer armslag

Lees verder

Herregistratiepiek

Lees verder