Naar Nieuws

RadarPersoneel detacheert deskundige professionals in sociaal domein

Nieuws - 15 februari 2017

Zoekt u op korte termijn een betrouwbare en deskundige beleidsadviseur, projectleider, kwartiermaker, teamleider of kwaliteitsmedewerker voor uw organisatie? RadarPersoneel levert de medewerkers waarnaar u op zoek bent. Met onze zorgvuldige aanpak bereiden wij onze medewerkers optimaal voor op hun werkzaamheden. Ook na plaatsing blijven wij nauw betrokken en evalueren regelmatig hun inzet, met onze medewerkers en met u als werkgever.

Selectie- en matchingsprocedure

Wij leveren al vele jaren deskundige medewerkers in het sociaal domein, en dat doen we met hart en ziel. Wij beschikken over inhoudelijke kennis, hebben een schat aan praktijkervaring en zijn zeer betrokken. Dat combineren wij met uw wensen en onze persoonlijke selectie- en matchingsprocedure. Op die manier weten wij de juiste professional te vinden, te boeien én te binden: de medewerker die precies past binnen uw organisatie, afdeling of team.

Interessant?

Voor de invulling van een vacature of vragen over onze aanpak kunt u contact opnemen met Erik Oeloff (06 5343 2981), directeur RadarGroep en manager RadarFlex.

Contact