Partnership RadarPersoneel en Jeugdzorg Leert

Partnership RadarPersoneel en Jeugdzorg Leert

Deel dit item:

We lieten al eerder weten dat RadarPersoneel Zorg & Welzijn en Jeugdzorg Leert een partnership zijn aangegaan. We zijn erg enthousiast over deze vruchtbare samenwerking om onze professionals op te leiden en nieuwe medewerkers klaar te stomen voor het vak van jeugd- en gezinsprofessional.

Geaccrediteerde jeugdzorgopleiding

Jeugdzorg Leert gaat voor RadarPersoneel onder meer de geaccrediteerde jeugdzorgopleiding verzorgen. We kunnen nu WO-afgestudeerden, veelbelovende starters én onze eigen medewerkers op maat een geaccrediteerde opleiding tot jeugdbeschermer en jeugd- en gezinsprofessional aanbieden. Doorlopen van die opleiding resulteert niet alleen in een baan bij ons, maar levert ook een SKJ-registratie op en/of de punten die nodig zijn voor herregistratie. Kortom, een stevige basis voor werk, kwaliteit, kennis en ontwikkeling als professional.

jeugdzorg leert

Aanmelden

De eerste opleidingen, in juni, zijn inmiddels al succesvol afgerond. Voor de tweede helft van oktober staat een nieuwe reeks gepland. Aanmelden om daaraan deel te nemen kan vanaf nu, via sollicitatie@radarpersoneel.nl. Neem voor eventuele vragen contact op met Andrea Veerman.

Nog meer trainingen en e-learningmodules

Binnenkort volgt er nog een uitgebreider aanbod van trainingen en e-learningmodules die belangrijk zijn voor het werk of zelfs noodzakelijk voor de herregistratie bij het SKJ. Dus houd ons aanbod en de berichtgevingen in de gaten.

Eerdere berichten

Gedeelde maatschappelijke missie bindt ons

Lees verder

Het geeft ons veel meer armslag

Lees verder

Herregistratiepiek

Lees verder