Opleiden

« Diensten

Een leven lang leren

We bieden zeer regelmatig opleidingen en trainingen aan onze medewerkers aan. Deels verplicht in het kader van de (her)registratie in het SKJ, of andere voor de uitoefening van de opdracht noodzakelijke (bij)scholing. Maar ook een deel vrijwillig, puur omdat we het onze professionals aan werk gerelateerde persoonlijke ontwikkeling gunnen. Natuurlijk ook gewoon belangrijk voor de uitvoerende praktijk.

Deze opleidingen, trainingen en workshops organiseren we voor een groot deel specifiek voor onze medewerkers, en als het kan ‘inhouse’. Gemiddeld zal deze scholing dan 1 tot 6 dagen in beslag nemen, naast de eventuele studie- en opdrachttijd.

Voor de invulling en uitvoering van de opleidingen, trainingen en workshops maken wij gebruik van geaccrediteerde partijen.

Opleidingen en trainingen die goed aanslaan zetten we vaker in, maar we kijken ook naar eventuele specifieke aandachtspunten bij onze, ook individuele, medewerkers, zoeken daar een helpend aanbod bij en maken het ook voor de andere medewerkers interessant.

Aanvullend op de trainingen en workshops die wij als werkgever proactief aanbieden mogen onze medewerkers gebruik maken van een breed scala aan E-learning modules die wij via een andere aanbieder inkopen.

Én naast het opleidingsaanbod dat wij als organisatie proactief aanbieden reserveren we ook een opleidingsbudget waar medewerkers aanspraak op mogen maken.

Recente nieuwsberichten

Nieuwe folder RadarPersoneel

Lees verder

Certificaat NBBU cao controle

Lees verder

Het eerste RadarMagazine

Lees verder