Opleiden

« Aanbod

Een leven lang leren

Naast het SKJ-praktijkprogramma en het EVC-traject bieden we onze medewerkers regelmatig opleidingen, trainingen en workshops aan. Sommige verplicht in het kader van de SKJ-(her)registratie of voor de uitoefening van de voor de opdracht noodzakelijke (bij)scholing, en andere vrijwillig, gewoon omdat we het belangrijk vinden dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen.

De opleidingen, trainingen en workshops organiseren we voor een groot deel speciaal voor onze medewerkers, en als het kan ‘inhouse’. Gemiddeld zal de scholing 1 tot 6 dagen in beslag nemen, naast de eventuele studie- en opdrachttijd.

Voor de invulling en uitvoering van de opleidingen, trainingen en workshops maken wij gebruik van geaccrediteerde opleiders. Ons aanbod is afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers en medewerkers.

Aanvullend op de trainingen en workshops die wij als werkgever aanbieden, hebben we ook een brede keuze aan E-learningmodules  beschikbaar voor onze medewerkers. Bovendien reserveren we nog een opleidingsbudget waar medewerkers aanspraak op mogen maken.

Recente nieuwsberichten

Certificaat NBBU cao controle

Lees verder

Reacties van blije medewerkers

Lees verder

Nieuwe folder RadarPersoneel

Lees verder