Nieuwe opleiding jeugd- en gezinsprofessional

Nieuwe opleiding jeugd- en gezinsprofessional

Deel dit item:

RadarPersoneel Zorg & Welzijn vindt het belangrijk dat werknemers goed opgeleid en gecertificeerd zijn voor het werk van een jeugd- en gezinsprofessional. Daarom zijn wij een mooie samenwerking aangegaan met Jeugdzorg Leert, om onze professionals op te leiden en nieuwe medewerkers klaar te stomen voor het vak van jeugd- en gezinsprofessional. Afgelopen juni van dit jaar zijn wij de pilot gestart met 15 deelnemers en deze hebben allemaal de opleiding succesvol afgerond. Vanwege dit succes en de vele geïnteresseerden in deze opleiding, starten wij eind oktober wederom met een nieuwe groep deelnemers.

Groep oktober inmiddels compleet

De groep van oktober is inmiddels compleet, maar mocht je geïnteresseerd zijn in dit programma, mail ons dan gerust je cv. Ligt jouw passie in de Jeugdzorg? Ben jij gemotiveerd om bij te dragen aan de bescherming en veiligheid van jeugd? Heb je nog niet de juiste ervaring om aan de slag te gaan als jeugd- en gezinsprofessional, maar wel een relevante opleiding gevolgd?

Alvast aanmelden

Dit programma biedt je de kans om kosteloos een gecertificeerde opleiding te volgen en daarna aan de slag met een interessante opdracht in de jeugdzorg en met een jaarcontract bij RadarPersoneel Zorg & Welzijn!  Meer weten over de opleiding of je alvast aanmelden voor de selectie van de nieuwe groep? Solliciteer via sollicitatie@radarpersoneel.nl.

Eerdere berichten

Gedeelde maatschappelijke missie bindt ons

Lees verder

Het geeft ons veel meer armslag

Lees verder

Herregistratiepiek

Lees verder