Naar Diensten

Talent

RadarTalent onderzoekt de talenten van medewerkers. Wij zijn in staat om snel, volledig en kostenefficiënt de talenten en mogelijkheden van kandidaten in kaart te brengen. Zo beschikt u als organisatie voor elke vraag over alle benodigde informatie om snel te kunnen schakelen. Ons aanbod is inzetbaar binnen elke branche en voor alle functiegroepen, van productie tot directieniveau.

Onze talentassessments zijn gericht op selectie, ontwikkeling & loopbaanadvies, herpositionering personeel en outplacement. Ook bieden wij ondersteuning bij de invoering van competentiemanagement en 360 graden feedback.

Voor meer informatie over RadarTalent kunt u via info@radartalent.nl contact opnemen met Margriet van der Heijden of Christianne van de Beek.

Kijk ook op de website van RadarTalentScan.

Waarom kiezen voor RadarTalent?

Snel
Wij hanteren een vlotte doorlooptijd en proberen logistieke voordelen te behalen door op locatie te werken. Uiteraard is het ook mogelijk om de testafname op een Radarlocatie uit te voeren. In een korte periode kunnen wij een geheel team of afdeling aan een assessment onderwerpen.

Gunstige prijs/kwaliteit-verhouding
Wij werken met scherpe tarieven en leveren altijd een aanbod op maat. Bij een grotere vraag doen wij een voordelig en meer dan concurrerend voorstel zonder in te boeten aan kwaliteit. Wij werken uitsluitend met ervaren professionals, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Landelijke dekking
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, maar wij nemen door heel Nederland assessments af. Zowel op een van onze locaties als bij uw eigen organisatie.