Detacheren

« Aanbod

Alles flex?

RadarPersoneel levert professionals voor de sector zorg en welzijn. Dat zijn stuk voor stuk experts of veelbelovende starters met verstand van zaken. Wij lossen niet alleen snel uw capaciteitsproblemen op, maar bieden u tevens inhoudelijke expertise.

Flexibele schil

Er speelt altijd wel iets. Als organisatie moet u voortdurend reageren op fluctuaties in werkaanbod en productiecapaciteit. Dat kan komen door onder meer reorganisaties, een plotselinge piek in het werk,  veranderende wet- en regelgeving, ziekte of zwangerschap. Een flexibele schil rond de ‘vaste kern’ biedt u de mogelijkheid om snel te schakelen. Wij helpen u bij de inrichting van die flexibele schil, met kandidaten voor de jeugdzorg (Veilig Thuis, jeugdbescherming en ambulante jeugdhulpverlening), sociale wijkteams, reclassering en ondersteunende (staf)functies.

Partner

U kunt ons beschouwen als uw partner, wij denken echt met u mee en willen u graag ontzorgen. Bijvoorbeeld door samen met u een passend flex-concept te ontwikkelen en te implementeren. Al onze stafmedewerkers hebben uitvoerende ervaring binnen de sector zorg en welzijn of voelen zich dusdanig betrokken bij de doelgroep van onze opdrachtgevers dat zij zich daar graag voor inzetten. Die combinatie maakt ons bevlogen, gedreven en deskundig.

Maatwerk

Kandidaten en opdrachtgevers waarderen ons om onze expertise, de betrokkenheid en het warme contact dat we met hen hebben. Maar bovenal stellen zij onze extra ondersteuning op prijs en het maatwerk dat wij leveren. Want wij hanteren een zorgvuldige aanpak. We bereiden onze kandidaten optimaal voor op hun werkzaamheden, zo nodig met door ons georganiseerde opleidingen. In overleg met de opdrachtgever kunnen we onze medewerkers vervolgens via coaching-on-the-job verder begeleiden om hen optimaal te laten functioneren. De coaches die we hiervoor inzetten hebben zelf natuurlijk ruime werkervaring.

Persoonlijk betrokken

Wij waarderen onze medewerkers oprecht. Dat blijkt wel uit onze persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Maar het vertaalt zich ook naar goede arbeidsvoorwaarden. Wij kunnen een deel van onze medewerkers een vast dienstverband bieden, terwijl anderen profiteren van een goede loopbaanontwikkeling. Niet voor niets hanteren wij voor deze laatste groep geen concurrentiebeding.

Recente nieuwsberichten

Gedeelde maatschappelijke missie bindt ons

Lees verder

Het geeft ons veel meer armslag

Lees verder

Herregistratiepiek

Lees verder